Str Brestei, Nr. 2 , Cladirea Biz Tower, Craiova

Termeni si Conditii

Numele societatii: S.C. BIZ SOLUTIONS S.R.L.
Sediu: Amarastii de Jos, 207020, jud. Dolj, Romania
Cod fiscal: 11057665
Numar din registrul comertului: J16/948/1998
Capital social: 200 RON

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.biz-solutions.ro.

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prin accesarea acestui website si/sau a oricarei pagini a acestuia, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest website.

DESCRIEREA SERVICIILOR
S.C. BIZ SOLUTIONS S.R.L. pune la dispozitie informatiile din acest website in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site, toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
S.C. BIZ SOLUTIONS S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare in niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest website.

S.C. BIZ SOLUTIONS S.R.L. nu garanteaza in niciun fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest website.

S.C. BIZ SOLUTIONS S.R.L. nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui website si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe website.

S.C. BIZ SOLUTIONS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul niciunuia dintre materialele prezentate pe acest website. Acestea sunt prezentate in scop informativ si sunt considerate ca fiind utile. S.C. BIZ SOLUTIONS S.R.L. nu poate fi trasa la raspundere pentru materialele prezente pe website, acestea sunt prezentate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE
Orice utilizator care viziteaza acest website, o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest website, sunt furnizate in scop de informare generala nefiind insotite de niciun fel de garantii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
S.C. BIZ SOLUTIONS S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile website-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI
S.C. BIZ SOLUTIONS S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment. fara a anunta in prealabil. Prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.