Str Brestei, Nr. 2 , Cladirea Biz Tower, Craiova

Sustenabilitate

SUSTENABILITATE

Din punct de vedere al sustenabilitatii, abordarea Biz Solutions reprezinta o viziune bazata pe responsabilite, atat pentru meniul inconjurator, cat si pentru domeniul agricol in care activam. Pornind de la aceste principii, scopul nostru este sa cream o companie cu o activitate constanta si longeviva, menita sa ofere angajatilor un mediu de lucru placut, iar clientilor, servicii si produse de calitate, adaptate nevoilor lor.

Astfel, toate obiectivele setate in cadrul companiei noastre au in centru urmatoarele preocupari: respect pentru meniul inconjurator, angajati, beneficiari si domeniul business in care activam.

Angajatii Biz Solutions

Principiile enuntate anterior sunt impartasite de catre toti cei care ajung sa faca parte din echipa noastra. Astfel, investim in oameni, in instruirea si pregatirea lor si cautam sa le oferim un mediu de lucru placut, dar in acelasi timp sigur si productiv.

Inca de la inceput, am incercat sa aducem laolalta oameni care nu se tem de provocarile din mediul de lucru. Si oferim fiecarui angajat oportunitatea de a se dezvolta profesional, ceea ce aduce dinamism fiecarei zi de lucru. Cu toate astea, suntem de parere ca dinamismul nu este sinonim cu presiunea si stresul.

Asa ca am implementat solutii pentru combaterea unor astfel de probleme si vom continua sa o facem.

Creativitatea si dezvoltarea apar atunci cand mintea este libera sa gandeasca.

Iar noi cautam sa-i oferim libertate.

Comunitatea – o preocupare pentru Biz Solutions

Activam intr-o piata competitiva, insa cu toate astea nu uitam de comunitate. Implicarea responsabila in societatea din care facem parte a reprezentat o preocupare permanenta pentru noi. Si se regaseste printre valorile companiei pe care incercam sa le respectam cu strictete. Astfel, la nivelul societatii noastre, am consolidat o echipa care are printre sarcinile de lucru si supravegherea atenta a impactului pe care produsele si serviciile noastre il au in societate.

Ne dorim sa fim un exemplu pentru toti cei aflati la inceput de drum intr-un astfel de mediu. Si cautam sa ne implicam si in alte tipuri de activitati care aduc un bine societatii, dar care nu au neaparata legatura cu domeniul nostru de activitate: donatii, strangeri de fonduri, educatie privind mediul inconjurator etc.

Multumim tuturor celor care ne sustin si care impartasesc aceleasi principii si valori!

Implicarea activa in societate

BIZ SOLUTIONS este implicata la nivelul societatii din care face parte, prin ajutorarea si sustinerea scolilor din mediul rural. Una dintre activitatile noastre este donarea de carti, cu sprijinul editurii Curtea Veche.

Scopul nostru este de a-i ajuta pe copii sa isi continue studiile. In acest sens, am desfasurat actiuni in scolile din localitatile Amarastii de Jos, Dobrotesti si Bailesti.

Continuarea studiilor face parte dintr-un proiect activ pe care BIZ SOLUTIONS SRL il are in parteneriat cu scoala Romano-Britanica.

De asemenea, BIZ SOLUTIONS SRL este implicata in ajutorare spitalelor, prin donarea de materiale si echipamente.