Str. Sf. Dumitru, Nr. 12, Craiova

Eveniment caritabil: strangere de jucarii pentru copii scolii speciale „Sfânta Mina”

Anul acesta, am vrut sa schimbam ceva. Pe langa activitatea din domeniul agricol, pe langa goana de a ne perfectiona serviciile si de a veni cat mai mult in intampinarea dorintelor clientilor nostri, am ales sa ne indreptam atentia si catre latura sociala, un domeniu deosebit de sensibil. Si odata cu acest lucru, putem spune ca ne-am lasat purtati de un amalgam de sentimente frumoase.

Astfel, va anuntam ca am avut deosebita placere de a gazdui un eveniment caritabil al carui scop a fost donatia de jucarii si jocuri interactive pentru copilasii ce au nevoie de un strop de bucurie in pragul sarbatorilor de iarna de anul acesta.

Jucariile au fost duse scolii speciale „Sfânta Mina”. Si speram ca ele sunt primite cu entuziasm si bucurie de catre toti copiii. Alaturi de ei merg acum toate gandurile noastre bune. Vrem sa fie sanatosi si sa reuseasca sa razbeasca in aceasta lume atat de greu incercata de necazuri, stres si griji, pastrandu-si, in acelasi timp, inocenta cu care pe noi ne-au cucerit!

Si marturisim ca pentru noi aceasta activitate a fost una foarte emotionanta. Am avut ocazia sa iesim din zona noastra de confort si din rutina si sa ne indreptam atentia catre latura sociala. Ne-a placut tare mult evenimentul si faptul ca ne-a apropiat si pe noi, in calitate de echipa. Am adunat jucarii si chiar ne-am amintit de vremurile frumoase ale copilariei noastre.

In incheiere, am vrea sa adaugam ca multumirile noastre se extind tuturor voluntarilor care au participat la acest eveniment, dar si copiilor prezenti care au contribuit cu o nota importanta de creativitate. Si multumim „instigatorului” Interact Craiova, care a avut o initiativa atat de frumoasa si demna de apreciat.

In ceea ce ne priveste pe noi, va promitem ca vom repeta cu drag un eveniment ca acesta, ori de cate ori vom avea ocazia!